TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

VERI-GREEN PROCESS [1 record]

Record 1 1986-05-13

English

Subject field(s)
  • Food Industries

French

Domaine(s)
  • Industrie de l'alimentation
CONT

L'avenir ne sera assuré pour les conserves en boîte que si cette industrie est à même de développer des procédés préservant la couleur, la texture et le goût du produit de manière à ce que celui-ci ait la même apparence qu'un produit frais, et qu'il soit de plus bon marché et facile à utiliser. C'est ce que réalise le procédé "Veri-Green" utilisé principalement dans les conserves de haricots verts et de petits pois.

Spanish

Save record 1

Copyright notice for the TERMIUM Plus® data bank

© Public Services and Procurement Canada, 2024
TERMIUM Plus®, the Government of Canada's terminology and linguistic data bank
A product of the Translation Bureau

Features

Language Portal of Canada

Access a collection of Canadian resources on all aspects of English and French, including quizzes.

Writing tools

The Language Portal’s writing tools have a new look! Easy to consult, they give you access to a wealth of information that will help you write better in English and French.

Glossaries and vocabularies

Access Translation Bureau glossaries and vocabularies.

Date Modified: