TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

BUTTER MOLDING MACHINE [1 record]

Record 1 2019-06-18

English

Subject field(s)
  • Cheese and Dairy Products
  • Collaboration with the FAO
Key term(s)
  • butter molding machine

French

Domaine(s)
  • Laiterie, beurrerie et fromagerie
  • Collaboration avec la FAO
CONT

La fabrication du beurre nécessite une écrémeuse, éventuellement un équipement de pasteurisation pour la crème (généralement une cuve double paroi) et une baratte. Pour les grandes quantités, il est utile de s'équiper d'une mouleuse à beurre.

Spanish

Campo(s) temático(s)
  • Productos lácteos
  • Colaboración con la FAO
Save record 1

Copyright notice for the TERMIUM Plus® data bank

© Public Services and Procurement Canada, 2024
TERMIUM Plus®, the Government of Canada's terminology and linguistic data bank
A product of the Translation Bureau

Features

Language Portal of Canada

Access a collection of Canadian resources on all aspects of English and French, including quizzes.

Writing tools

The Language Portal’s writing tools have a new look! Easy to consult, they give you access to a wealth of information that will help you write better in English and French.

Glossaries and vocabularies

Access Translation Bureau glossaries and vocabularies.

Date Modified: