TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

CARCASS WASHER [2 records]

Record 1 2017-11-08

English

Subject field(s)
  • Occupation Names (General)
  • Meats and Meat Industries
OBS

In the National Occupational Classification (NOC), an official occupational title in Group 9617 - Labourers in Food, Beverage and Tobacco Processing.

French

Domaine(s)
  • Désignations des emplois (Généralités)
  • Salaison, boucherie et charcuterie
OBS

Dans la Classification nationale des professions (CNP), titre de profession officiel dans le Groupe 9617 - Manœuvres dans la transformation des aliments, des boissons et du tabac.

Spanish

Save record 1

Record 2 2007-11-15

English

Subject field(s)
  • Meats and Meat Industries
DEF

A structure or compartment in which carcasses are washed.

French

Domaine(s)
  • Salaison, boucherie et charcuterie
CONT

Lorsque les pattes de volaille sont enlevées avant l'inspection, deux laveuses de carcasses sont à prévoir, la première située immédiatement après l'aire de plumage, et la seconde après l'endroit où le jarret est coupé et le point de transfert.

Spanish

Save record 2

Copyright notice for the TERMIUM Plus® data bank

© Public Services and Procurement Canada, 2024
TERMIUM Plus®, the Government of Canada's terminology and linguistic data bank
A product of the Translation Bureau

Features

Language Portal of Canada

Access a collection of Canadian resources on all aspects of English and French, including quizzes.

Writing tools

The Language Portal’s writing tools have a new look! Easy to consult, they give you access to a wealth of information that will help you write better in English and French.

Glossaries and vocabularies

Access Translation Bureau glossaries and vocabularies.

Date Modified: