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OEUFS PRODUITS OEUFS TRANSFORMES [5 fiches]

Fiche 1 2018-03-09

Anglais

Subject field(s)
  • Egg Industry
CONT

Commercial egg processing is often done with various types of automated equipment, such as an egg breaking and contents separating machine ... Such equipment can include a number of shell egg cracking and separating units ..., linked together in an endless belt or chain which can be driven through various stations whereat the shell eggs are cracked, the shell halves spread apart, the shell egg contents drained, and the yolk and albumen portions thereof separated for discharge into selected receptacles at a downstream location.

Français

Domaine(s)
  • Oeufs (Industrie de l'alimentation)
CONT

Transformation des œufs. Cette industrie regroupe 3 types de transformation : La transformation primaire, qui consiste à casser des œufs pour fabriquer des produits liquides ou congelés.-La surtransformation, qui consiste à utiliser des œufs en coquille ou transformés pour la préparation d’autres produits.-L'extraction : d’autres entreprises utilisent des œufs soit pour en extraire des composantes, telles que des protéines, soit pour produire des vaccins.

Espagnol

Conserver la fiche 1

Fiche 2 2018-02-23

Anglais

Subject field(s)
  • Federal Government Bodies and Committees (Canadian)
  • Egg Industry

Français

Domaine(s)
  • Organismes et comités fédéraux (Gouvernement canadien)
  • Oeufs (Industrie de l'alimentation)
OBS

Nouvelle section de la Division de la viande et des produits de la volaille.

Espagnol

Conserver la fiche 2

Fiche 3 2018-02-23

Anglais

Subject field(s)
  • Industrial Establishments
  • Egg Industry

Français

Domaine(s)
  • Établissements industriels
  • Oeufs (Industrie de l'alimentation)
OBS

Usine où l'on casse les œufs pour en faire des produits transformés.

Espagnol

Conserver la fiche 3

Fiche 4 2017-12-18

Anglais

Subject field(s)
  • Regulations and Standards (Food)
DEF

The official mark or statement authorized by regulations to be placed on a product or container of product to indicate that the product has been inspected and passed for use as human food.

CONT

The inspection legend must appear on the label of processed egg products, on any panel except the bottom ...

PHR

meat inspection legend

Français

Domaine(s)
  • Réglementation et normalisation (Alimentation)
CONT

L'estampille d’inspection doit paraître sur l'étiquette des produits d’œufs transformés, sur n’ importe quelle surface du contenant, sauf le dessous [...]

PHR

estampille d’inspection des viandes

Espagnol

Campo(s) temático(s)
  • Reglamentación y normalización (Alimentación)
Conserver la fiche 4

Fiche 5 2015-06-05

Anglais

Subject field(s)
  • Meats and Meat Industries
CONT

The testing carried out under the NMMP [National Microbiological Monitoring Program] covers red meat and poultry products, shell eggs and egg products, dairy products, fresh fruits and vegetables and processed fruit and vegetable products.

Français

Domaine(s)
  • Salaison, boucherie et charcuterie
CONT

Les analyses effectuées dans le cadre du PNSM [Programme national de surveillance microbiologique] visent les produits de viande rouge et de volaille, les œufs en coquille et les ovoproduits, les produits laitiers, les fruits et légumes frais, ainsi que les fruits et légumes transformés.

Espagnol

Conserver la fiche 5

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