TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

KOSHER COOKING [1 record]

Record 1 2023-09-13

English

Subject field(s)
  • Cooking and Gastronomy
Key term(s)
  • kasher cooking

French

Domaine(s)
  • Cuisine et gastronomie
CONT

[...] il existe de nombreuses [...] lois impliquées dans le maintien d'un repas casher, allant du type de viande servie (pas de porc ni de crustacés) à la façon dont les animaux sont abattus[,] à la façon dont la nourriture est préparée[,] à ce avec quoi il est servi [...] Empêcher le mélange de produits carnés et de produits laitiers a conduit à la pratique de maintenir des ensembles séparés d'ustensiles de cuisine, de vaisselle et de couverts pour la viande et les produits laitiers. [...] La mise en place d'une cuisine casher demande quelques travaux, mais les régularités ne sont pas difficiles à maintenir. Fabriquer une cuisine casher existante peut impliquer de remplacer certains équipements, mais de nombreux articles peuvent être rendus casher et certains ne nécessitent aucun traitement.

Spanish

Save record 1

Copyright notice for the TERMIUM Plus® data bank

© Public Services and Procurement Canada, 2024
TERMIUM Plus®, the Government of Canada's terminology and linguistic data bank
A product of the Translation Bureau

Features

Language Portal of Canada

Access a collection of Canadian resources on all aspects of English and French, including quizzes.

Writing tools

The Language Portal’s writing tools have a new look! Easy to consult, they give you access to a wealth of information that will help you write better in English and French.

Glossaries and vocabularies

Access Translation Bureau glossaries and vocabularies.

Date Modified: