TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

HOT WATER SANITIZING [4 records]

Record 1 2008-02-22

English

Subject field(s)
  • Restaurant Equipment
DEF

Electric, steam-, or gas-heated insulated tank or coil used to raise the incoming hot water from house temperature to sanitizing temperature, as required by code.

OBS

Booster may be mounted inside housing or at end of ware washing machine, under ware washing table, or may be remotely located.

French

Domaine(s)
  • Équipement (Restaurants)
CONT

Un surchauffeur sera peut-être nécessaire pour obtenir une eau de rinçage final à la température minimale de 180 °F.

Spanish

Campo(s) temático(s)
  • Equipo para restaurantes
Save record 1

Record 2 1986-07-22

English

Subject field(s)
  • Restaurant Equipment
CONT

The new AM-14 dishwasher is... designed to operate in either hot water or chemical sanitizing modes.... Chemical sanitizing requires a 120 ° F(49 ° C) minimum wash and an injection of sodium hypochlorite in the final rinse.

French

Domaine(s)
  • Équipement (Restaurants)
CONT

[Le nouveau lave-vaisselle modèle AM-14] est conçu pour le fonctionnement au mode d'assainissement à l'eau chaude ou aux produits chimiques. (...) le cycle d'assainissement aux produits chimiques (...) nécessite le lavage minimal de 120 ° F (49 ° C) et l'utilisation de solution hypochlorite de sodium au rinçage final.

Spanish

Save record 2

Record 3 1986-07-22

English

Subject field(s)
  • Restaurant Equipment
CONT

The new AM-14 dishwasher is... designed to operate in either hot water or chemical sanitizing modes. Hot Water Sanitizing-With 150 ° F(66 ° C) wash temperatures and a 180 ° F(82 ° C) final rinse has a capacity of 53 racks per hour.

French

Domaine(s)
  • Équipement (Restaurants)
CONT

[Le nouveau lave-vaisselle modèle AM-14] est conçu pour le fonctionnement au mode d'assainissement à l'eau chaude ou aux produits chimiques. Assainissement à l'eau chaude avec température de lavage à 150 ° F (66 ° C) et un rinçage final à 180 ° F (82 ° C) fournit un débit de 53 paniers par heure.

Spanish

Save record 3

Record 4 1986-07-22

English

Subject field(s)
  • Restaurant Equipment
CONT

The new AM-14 dishwasher is... designed to operate in either hot water or chemical sanitizing modes.... Low Temperature Sanitizing-Fast turnaround of 61 racks per hour is offered by the Normal Duty Chemical Sanitizing cycle.

French

Domaine(s)
  • Équipement (Restaurants)
CONT

[Le nouveau lave-vaisselle modèle AM-14] est conçu pour le fonctionnement au mode d'assainissement à l'eau chaude ou aux produits chimiques. (...) Assainissement à basse température : Le cycle d'assainissement aux produits chimiques (lavage normal) offre un chargement rapide de 61 paniers par heure; (...)

Spanish

Save record 4

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