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MELANGE POUDRE OEUF ENTIER [3 records]

Record 1 2018-02-21

English

Subject field(s)
  • Egg Industry
  • Food Additives
CONT

Food additives that may be used as firming agents. ... Dried whole egg; dried egg white (dried albumen); dried egg yolk; dried whole egg mix; dried egg yolk mix.

French

Domaine(s)
  • Oeufs (Industrie de l'alimentation)
  • Additifs alimentaires
CONT

Additifs alimentaires autorisés comme agents anti-agglomérants. [...] La poudre d’œuf entier; la poudre de blanc d’œuf(poudre d’albumen) ;la poudre de jaune d’œuf; le mélange de poudre d’œuf entier; le mélange de poudre de jaune d’œuf.

Key term(s)
  • poudre de blanc d’œufs

Spanish

Campo(s) temático(s)
  • Huevos (Industria alimentaria)
  • Aditivos alimentarios
Save record 1

Record 2 2018-02-21

English

Subject field(s)
  • Egg Industry
  • Food Additives
DEF

[According to the Processed Egg Regulations (C.R.C., c. 290)] means dried whole egg that contains salt or a sweetening agent, or both, in an amount not exceeding 32 per cent of the mix by weight.

French

Domaine(s)
  • Oeufs (Industrie de l'alimentation)
  • Additifs alimentaires
DEF

[Aux fins du Règlement sur les œufs transformés (C.R.C. ch., 290)] mélange constitué de poudre d’œufs entiers additionnée de sel ou d’un édulcorant, ou des deux, en une quantité ne dépassant pas 32 pour cent du mélange en poids.

Key term(s)
  • mélange de poudre d'œuf entier

Spanish

Campo(s) temático(s)
  • Huevos (Industria alimentaria)
  • Aditivos alimentarios
Save record 2

Record 3 2018-02-21

English

Subject field(s)
  • Egg Industry
  • Food Additives
DEF

A powdered product for most applications where fresh or frozen egg yolk is used.

CONT

Inovatech's Dried Egg Yolk products replace fresh liquid or shell eggs. The emulsifying qualities of egg yolk are valued in the manufacture of stable salad dressings and sauces.

French

Domaine(s)
  • Oeufs (Industrie de l'alimentation)
  • Additifs alimentaires
CONT

Additifs alimentaires autorisés comme agents anti-agglomérants. [...] La poudre d’œuf entier; la poudre de blanc d’œuf(poudre d’albumen) ;la poudre de jaune d’œuf; le mélange de poudre d’œuf entier; le mélange de poudre de jaune d’œuf.

Key term(s)
  • poudre de jaune d’oeufs

Spanish

Campo(s) temático(s)
  • Huevos (Industria alimentaria)
  • Aditivos alimentarios
DEF

Yema de huevo, obtenida de la separación mecánica de la yema y de la clara, sometida a un proceso de deshidratación.

Save record 3

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