TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

CLASSE COMMERCIALE [2 records]

Record 1 2008-04-28

English

Subject field(s)
  • Meats and Meat Industries
  • Regulations and Standards (Food)

French

Domaine(s)
  • Salaison, boucherie et charcuterie
  • Réglementation et normalisation (Alimentation)
CONT

Il est intéressant de constater que dans tous les groupes génétiques, des animaux ont atteint le prix indicatif moyen le plus élevé [...]. Seulement dans les deux groupes RH75 et TN, des animaux ont été attribués à la classe commerciale III A2, celle des taureaux à saucisse sans dents de remplacement [...]

Spanish

Campo(s) temático(s)
  • Industria cárnica, de fiambres y embutidos
  • Reglamentación y normalización (Alimentación)
Save record 1

Record 2 2005-01-25

English

Subject field(s)
  • Marketing

French

Domaine(s)
  • Commercialisation

Spanish

Save record 2

Copyright notice for the TERMIUM Plus® data bank

© Public Services and Procurement Canada, 2024
TERMIUM Plus®, the Government of Canada's terminology and linguistic data bank
A product of the Translation Bureau

Features

Language Portal of Canada

Access a collection of Canadian resources on all aspects of English and French, including quizzes.

Writing tools

The Language Portal’s writing tools have a new look! Easy to consult, they give you access to a wealth of information that will help you write better in English and French.

Glossaries and vocabularies

Access Translation Bureau glossaries and vocabularies.

Date Modified: