TERMIUM Plus®

The Government of Canada’s terminology and linguistic data bank.

ANAMNESE ALIMENTAIRE [2 records]

Record 1 1998-01-22

English

Subject field(s)
  • Dietetics
CONT

Dietary histories obtain information on usual foods and amounts eaten a long period (usually two months to a year). Trained nutritionists usually conduct lengthy, structured interviews to obtain dietary histories.

OBS

e.g. of a population group

French

Domaine(s)
  • Diététique
CONT

L'ensemble des aliments consommés détermine la qualité de l'alimentation, et non la valeur nutritive d'un aliment, d'un repas ou du menu d'une journée. La valeur nutritive de tout aliment ou repas peut être équilibrée par le choix que l'on fait à d'autres jours et à d'autres repas pour créer un mode d'alimentation qui est sain dans son ensemble.

OBS

par exemple d'une population

Spanish

Save record 1

Record 2 1988-03-07

English

Subject field(s)
  • Dietetics
  • Epidemiology
OBS

Canada Disease Weekly Report.

French

Domaine(s)
  • Diététique
  • Épidémiologie
OBS

Base de données Pascal.

Spanish

Save record 2

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